Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،ناصر آبروِش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: اجرای طرح ویژه منطقه علم و فناور به مساحت ۳۰ هکتار، مدرسه کسب و کار بین‌المللی و شتاب دهنده حوزه صنایع خلاق و استارت‌آپ‌ها در جلسه هیات امنای دانشگاه بین المللی چابهار مصوب شد.

وی گفت: ایجاد شرکت‌های زایشی همچون مدرسه کسب و کار بین‌المللی و شتاب دهنده‌ها در حوزه صنایع خلاق و استارت‌آپ‌ها و همچنین طرح ویژه منطقه فناور با حضور عبدالرحیم کُردی رییس هیات امنا و سایر اعضا مصوب شد، لازم به توضیح است، اینگونه طرح ها، در نوآوری و کسب و کار‌های هم سو با سواحل مکُران و ماموریت منطقه آزاد چابهار تعریف و به عنوان هاب و شبکه تکنولوژی اثرگذاری بین‌المللی و منطقه‌ای دارد و در آینده نزدیک اشتغال جوانان را مهیا و نیاز صنایع سنگین و سبکی که در حال توسعه هستند را برآورد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به‌روزرسانی آیین‌نامه‌های مالی و معاملات و همچنین حقوق دستمزد اعضای هیات علمی و غیر علمی در این جلسه به تصویب رسید.

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار تصریح کرد: تصویب رشته‌های دانشگاه بر اساس سند چشم‌انداز و ماموریت‌های سواحل مکُران در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ مورد تصویب هیات امنا قرار گرفت.

وی بیان کرد: اجرای طرح‌های زیربنایی و کارآفرینی در راستای توسعه فناوری و ارتقای دانشگاه از نسل سوم به نسل چهارم دانشگاه‌ها است و این دانشگاه در تلاش برای رسیدن به دانشگاه‌های بین‌المللی و کارمحور است. موارد ذکر شده، مورد تصویب هیات امنای دانشگاه بین‌المللی چابهار قرار گرفت.

گفتنی است: میمات کلان دانشگاه بین‌المللی چابهار در هیات امنا مورد تایید و تصویب قرار می‌گیرد.

دانشگاه بین‌المللی چابهار برای دانشجویان مقطع کارشناسی، موقعیت تحصیل در رشته‌های مهندسی عمران، مهندسی معدن، کامپیوتر، مدیریت بانک‌داری، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، زبان و ادبیات انگلیسی، علوم تربیتی، حقوق، اقتصاد و مهندسی معماری را مهیا کرده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه چابهار طرح فناورانه دانشگاه بین المللی چابهار بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد

تین نیوز

با مساعی کمیسون های تخصصی هیات دولت، کنوانسیون AETR (کار خدمه رانندگان) پس از تصویب در هیات وزیران به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جا ده ای، مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی این سازمان گفت: این کنوانسیون یک توافق نامه بین المللی است که درباره شرایط حرفه ای فعالیت خدمه رانندگان حمل و نقل بین المللی اتومبیل اعمال می شود.
جواد هدایتی اظهار داشت: الحاق به کنوانسیون های مهم و کاربردی بین المللی از نظر همسان سازی با مقررات و استاندارهای جهانی زمینه ساز حضور پر قدرت ناوگان بین المللی إیرانی در منطقه بوده بنابراین همواره از اولویت های کاری سازمان بوده است.
وی افزود: ارسال کنوانسیون AETR به مجلس شورای اسلامی نشان از اراده جدی دولت جمهوری اسلامی ایران به ارتقای شرایط کاری و زندگی حرفه ای خدمه رانندگان بوده و تسریع در خاتمه تشریفات استصوابی این کنوانسیون، می تواند بهبود چشمگیری در عملکرد حمل و نقل بین المللی جاده ای و افزایش سطح ایمنی و کیفیت استاندارد خدمه رانندگان إیرانی را به همراه داشته باشد.
هدایتی خاطرنشان کرد: کنوانسیون AETR شامل مجموعه ای از قوانین و مقررات است که در مورد ساعات کاری، استراحت، حداکثر سرعت، بازرسی و نگهداری خودروها، محدودیت های سنی، و شرایط کاری خدمه رانندگان تعریف شده است. به گفته مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی این معاهده توسط مراجع عالی بین المللی ناظر بر حمل ونقل جاده ای از جمله کمیته حمل ونقل زمینی کمسیون اقتصادی اجتماعی سازمان ملل در اروپا (UNECE-ITC) و اتحادیه حمل ونقل بین المللی جا ده ای (IRU) و مجمع جهانی راه (PIARC) تهیه شده و توسط بسیاری از کشورها به عنوان یک استاندارد بین المللی اجباری در نظر گرفته می شود و عدم اجرای آن با جرائم مالی و محرومیتهای سنگین روبرو می شود.
مدیرکل دفتر ترانزیت در خاتمه یادآور شد: با تصویب و اجرای کنوانسیون حمل محمولات فسادپذیر (ATP) و نیز اخرین مراحل استصوابی کنوانسیون حمل محمولات خطرناک (ADR)، موافقتنامه کارخدمه (AETR) ناوگان جاده ای، سومین کنوانسیون عمده حمل ونقل بین المللی است که سیر مراحل تصویب آن در دولت سیزدهم در حال ثمربخشی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم