Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از چابهار : داود بهادری  اظهار داشت: دانشگاه بین‌المللی چابهار، طی ۲ سال اخیر تلاش کرده است با تحقق مسئولیت‌های اجتماعی خود، جامعه محلی را توانمند کند.

وی ادامه داد: از این رو با بهره‌مندی از ظرفیت‌های دبیرستان دانا و توانا و با حمایت‌های مالی و معنوی سازمان منطقه آزاد چابهار، این دانشگاه توانسته است در ۲ سال اخیر، ۱۳۳ دانش‌آموز را در مقاطع دهم، یازدهم و دوازدهم بورسیه کامل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دبیرستان دانا و توانای چابهار تصریح کرد: امسال، دانش‌آموزان مقطع دوازدهم این دبیرستان با تلاش خود توانستند در کنکور سراسری، افتخارآفرین باشند.

وی با اشاره به نتایج اولیه آزمون ورودی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۰ گفت: ۵۵ نفر از دانش‌آموزان دوازدهم این دبیرستان در رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم انسانی، علوم تجربی، زبان انگلیسی و هنر در مرحله نخست اعلام نتایج به صورت روزانه پذیرش شده‌اند، افزود: مفتخریم که با ارائه خدمات رفاهی از قبیل فراهم کردن تغذیه و اسکان در خوابگاه مجهز، امکان برخورداری از بهترین اساتید و مشاوران کنکور کشور، در کنار کادر اداری و آموزشی مجرب در این دبیرستان، توانستیم دانش آموزان پرتلاش مناطق کم‌برخوردار را از شهرستان‌ها و روستاهای جنوب استان سیستان و بلوچستان مورد حمایت قرار داده و نقشی هرچند کوچک در توسعه آموزشی استان داشته باشیم.

ناصر آبروِش، سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیران دبیرستان دانا و توانا و تمامی کادر آموزشی و اداری این مجموعه افزود: نظر به استقبال جامعه محلی از بورسیه کامل (هزینه‌های آموزشی، اسکان و تغذیه) این دبیرستان، در سال ۱۴۰۰ و برای نخستین بار، جذب دانش‌آموزان بورسیه از روستاها و شهرستان‌های جنوب استان سیستان و بلوچستان، در قالب برنامه "بورسیه تحصیلی سواحل مکُران" ارائه شد که برای تحقق شایسته‌گزینی و رعایت عدالت آموزشی، جذب دانش‌آموزان بورسیه از طریق آزمون ورودی انجام شد.

46

کد خبر 1541361

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد دبیرستان دانا دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • وجدان بیدار دانشجویان دنیا را در دفاع از مظلوم می‌ستایم
  • (ویدئو) جاده را آب برد، دانش آموزان به جلسه کنکور نرسیدند
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲