Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه دریانوردی چابهار جهت تربیت نیروی دریانورد متخصص برای ناوگان تجاری، ادای دین در کمک به خودکفایی کشور در تربیت و تأمین نیروی متخصص دریانورد و همچنین تسهیل دوره های کارآموزی، کـاروزی و بورسیه تحصیلی دانشجویان رشته های کارشناسی مهندسی دریانوردی گرایش های ناوبری و مهندسی کشتی با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گـزارش تین نیوز به نقل از روابـط عـمومی دانشگاه دریانوری چابهار؛ رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار افزود: در راستای اجرای دستورالعمل سازمان بنادر و دریانوردی، تسهیل در جذب و استخدام دانشجویان دریانوردی شاغل به تحصیل این دانشگاه و حل مشکل کارآموزی و کارورزی آنان بر روی کشتی های تجاری، تفاهم نامه آموزشی فی مابین دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و با حضور آقایان مهندس سعید جبلی معاون سرمایه انسانی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، دکتر فرشید فرید رئیس هیات مدیره تأمین نیرو و کاپیتان فرشاد حائری مدیرعامل مؤسسه آموزشی و عضو هیات مدیره شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد گردید. بر اساس این تفاهم نامه، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار هر ساله ۵۰ نفر دانشجو در رشته های کارشناسی "مهندسی دریانوردی گرایش های ناوبری" و "مهندسی کشتی (موتور)" را برای گذراندن دوره های کارآموزی بر روی ناوگان اقیانوس پیمای آن شرکت، اعزام خواهد کرد.

دکتر منـصور کـیانی مقدم تصریح کرد: اینجانب به نیابت از هیات رئیسه و مدیران اجرایی دانشگاه، این دستاورد ارزشمند را به خانواده بزرگ دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به ویژه دانشجویان رشته های فوق و اساتید گرانقدر و پرتلاش این دانشجویان تبریک و تهنیت عرض می­ نمایم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، هیچ گاه مساعدت و کمک های خالصانه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیران گرانقدر آن، از ادوار گذشته تا کنون را بخاطر سالها حمایت گسترده از این دانشگاه را فراموش نخواهد کرد افزود: فارغ التحصیلان این دانشگاه با علم، ایمان و اخلاق و رفتار نیکو و پسندیده خود سالیان سال بر روی ناوگان کشتیرانی این شرکت خدمت نمایند و به عنوان سفیران و نمادهای نیروی انسانی متعهد، متخصص و تربیت یافته این دانشکاه، منشاء خیر برای کشور و افتخار برای خانواده دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شوند". در همین راستا بر خود فرض میدانم از مدیران سازمان بنادر و دریانوردی ایران جهت تسهیل امور آموزش، اعزام به کارآموزی و کارورزی و مساعدت برای جذب دانش آموختگان این دانشگاه تقدیر و تشکر نمایم.

کیانی مقدم خاطر نشان کرد: بطور حتم تعاملات با سازمانهای دریایی و جلب حمایت آنها جهت تقویت توان علمی و عملی دانشجویان که به عنوان سرمایه های انسانی ماندگار کشور تلقی می­شوند، توسعه این دانشگاه را به همراه خواهد داشت. قطعاً این تعاملات با محیط بیرون از دانشگاه فقط به رشته­ های دریانوردی ختم نخواهد شد و مدیران خدوم دانشگاه خود را متعهد و ملزم می­ دانند تا جهت تسهیل جذب و به کارگیری تمامی فارغ التحصیلان رشته های تحصیلی تلاش خود را مضاعف نمایند.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار یادآور شد: براساس اعلام کـاپیتان فرشاد حائری مدیرعامل مؤسسه آموزشی و عضو هیات مدیره شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت تلاش خواهد کرد تا دانشجویان معرفی شده برای انجام کارآموزی و کارورزی از طرف این دانشگاه را به شرط اینکه از نظر علمی و عملی کیفیت های لازم را دارا باشند، در طول دوران کارآموزی ضمن حفظ اصول عالیه اخلاقی، انضباط پذیر و بصورت مستمر دارای رفتار و عملکرد قابل قبول باشند و نام آنها در فهرست سفید گزارش های ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قرار داشته باشد، در اولویت استخدامی و جذب این شرکت قرار خواهد داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانشگاه چابهار شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دانشگاه دریانوری چابهار دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال