Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین مدرس‌خیابانی روز سه‌شنبه در نشست مجازی با موضوع بررسی وضعیت تامین و توانمندسازی نیروی انسانی برای به‌کارگیری در پروژه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی استان اظهار داشت: مناطق آزاد بویژه منطقه آزاد چابهار در تامین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع، حتما به ظرفیت دانشگاه ها توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه باید کار بر روی نیازمندی‌ها و عرضه دانش را به جد مورد توجه قرار دهیم تاکید کرد: باید در استان سیستان و بلوچستان یک شبکه مهارتی براساس نوع دانشگاه‌ها، تخصص‌ها، نیازمندی‌ها، طرح‌ها و دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: برای سرمایه‌گذاران، جذب نیروهای ماهر و متخصص یک شاخص به شمار می‌رود و ما باید چنین نیروهایی را در استان داشته باشیم.

وی تاکید کرد: دغدغه ما تربیت و تامین نیروی متخصص با محوریت دانشگاه‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای است.

مدرس خیابانی با بیان اینکه فعالیت شورای راهبردی مهارت‌آموزی یکی از ضرورت های استان است گفت: باید دقیقا مشخص شود در سطح استان چه تعداد کارخانه، طرح اقتصادی و نیروی انسانی متخصص داریم و در واقع دانشگاه‌ها اعلام کنند که چه تعداد از دانشجویان‌شان در کدام کارخانه‌ها مشغول به کار شده‌اند.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها و مراکز مهارت‌آموزی به پشتیبانی سرمایه‌گذاری و شکوفایی اقتصادی استان کمک کنند، مثلا دانشگاه آزاد اسلامی باید نقش خود را در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز استان به خوبی ایفا کند.

مدرس خیابانی تاکید کرد: بین دانشگاه‌های استان باید یک تقسیم کار رقم بخورد و تامین نیروی مورد نیاز هر بخش در استان را یک دانشگاه و مجموعه آموزشی بر عهده گیرد.

ضرورت راه‌اندازی شهرک خدماتی و تعمیرگاهی در چابهار

استاندار با بیان اینکه منطقه آزاد چابهار جذابیت سرمایه‌گذاری دارد گفت: راه‌اندازی شهرک تعمیرگاهی و عرضه‌ لوازم یدکی ماشین‌آلات سنگین و کامیون‌ها در این منطقه مورد تاکید است و نباید گذاشت که خدمات و تعمیرات این خودروها در بیرون از استان انجام شود.

وی با بیان اینکه بزرگترین مزیت سیستان و بلوچستان بندر چابهار است گفت: باید بیشترین استفاده را از این بندر راهبردی داشته باشیم، در واقع باید بگویم که تجاری بودن، مزیت استان سیستان و بلوچستان است.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در کوتاه‌ترین زمان ممکن اطلس رشته‌های مهارتی و تخصصی مورد نیاز دانشگاه‌های استان تهیه شود.

وی ادامه داد: اینکه برخی از مدیران عنوان می‌کنند الویت نوسازی مدارس و ظرفیت خیران را به ایجاد هنرستان‌ها اختصاص بدهیم، موضوعی حائز اهمیت است.

او همچنین بر اجرای حداقلی برنامه‌های مهارتی برای اصناف تاکید کرد و گفت: موضوع مهارت حتی در دستگاه‌های اجرایی استان هم باید تقویت شود.

مدرس خیابانی عنوان کرد: باید به "آموزش از راه دور" نیز توجه شود و از آنجا که بسیاری از مردم استان از اینترنت مناسب برخوردار نیستند، استفاده از شبکه تلویزیونی هامون ضروری به‌نظر می‌رسد و ایجاد یک فایل مهارت‌آموزی خانوادگی در این شبکه استانی لازم است، نباید از موضوع مهارت‌آموزی بر مبنای مشاغل خانگی، صنایع روستایی و گردشگری غافل شویم.

دانش در خانه‌های روستایی

وی تصریح کرد: دانش، باید در خانه‌های روستایی راه پیدا کند تا بتوانیم شغل بیشتری ایجاد کنیم و مهارت‌آموزی در حرفه‌های کارگاهی و اصناف شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مسوولان باید به دنبال کارهای بزرگ باشند گفت: ایجاد شهر فرودگاهی، پارک شیلاتی، مزرعه خورشیدی و از این قبیل طرح‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: دولت برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر خورشیدی و بادی، زمین مورد نیاز را تامین می‌کند. همچنین مجوز تولید ۵۰۰ مگاوات برق برای سیستان و بلوچستان اخذ شده است.

به گفته وی، تمامی صنایع استان باید پیوست تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها را داشته باشند و از این طریق نیروی انسانی مورد نیاز خود را تامین کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ماموریت دیگری که به دانشگاه ها داده خواهد شد این است که جدای از مناطق ساحلی استان به پیشرفت مناطق خشک هم توجه داشته باشند. باید در کوتاه ترین زمان، موانع سرمایه‌گذاری را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ لازمه توسعه است گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پیوست فرهنگی صنایع را تهیه و به استانداری ارسال کند.

مدرس خیابانی اضافه کرد: بهترین روش برای پیشرفت، استفاده از تجربیات موفق است چرا که دیگر فرصت پژوهش و بررسی و آزمون و خطا نداریم.

وی گفت: انتظار داریم که دانشگاه‌ها و صنایع استان حداقل هرماه باهم ارتباط داشته باشند و درواقع دانشگاه باید مسائل صنعت و گرفتاری‌های مختلف استان را برطرف کند.

این نشست با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، معاون سیاسی اجتماعی استاندار، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، روسای دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی کاربردی و دانشگاه بین‌المللی چابهار و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان سیستان و بلوچستان به ریاست حسین مدرس خیابانی برگزار شد.

برچسب‌ها اینترنت سیستان و بلوچستان چابهار دولت استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت سیستان و بلوچستان چابهار اینترنت سیستان و بلوچستان چابهار دولت استاندار سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان مدرس خیابانی نیروی انسانی تامین نیروی داشته باشند مهارت آموزی دانشگاه ها مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان

سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرتیپ پاسدار سید حسن مرتضوی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه با اعلام این خبر گفت: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از ابتدای حادثه سیل اخیر در منطقه سیستان و بلوچستان اقدامات و خدمات موثری را به مردم این منطقه ارایه نموده و در ادامه این خدمات جریانی جهادی امروز محموله‌ای بزرگ شامل آرد، موادغذایی از قبیل برنج، روغن، انواع کنسروجات، ماکارانی، آب معدنی، رب و همچنین البسه ورزشی برای کودکان و نیز لوازم التحریر مدرسه بین مردم مناطق سیل زده در حال توزیع می‌باشد.


فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه تاکنون کمک‌های نیروی زمینی سپاه مبالغی بالغ بر ۵ میلیارد تومان بوده که در مناطق سیل زده جنوب استان توزیع شده است.


فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه اضافه کرد: نیرو‌های امدادی این قرارگاه به صورت مداوم و شبانه روزی در مناطق سیل زده حضور دارند و به انجام ماموریت‌های امداد و نجات می‌پردازند.


سرتیپ پاسدار مرتضوی تأکید کرد این کمک‌ها تا زمانی که نیاز مردم منطقه باشد، در کنار سایر خدمات جهادی و امدادرسانی سپاه ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از آغاز سیل در استان سیستان و بلوچستان همواره در کنار مردم این خطه بوده و به کمک‌های خود ادامه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان