Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از چابهار : ناصر آبروش اظهار داشت: شرکت اکسیر صنعت سیمان سبز یک شرکت دانشبنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه بین‌المللی چابهار و فعال در زمینه‌های تولید سیمان، بتن، قطعات بتنی سبز (دوستدار محیط زیست) و برق سبز از ضایعات کشاورزی، صنعتی و معدنی و همچنین مدیریت پسماند و طراحی، نظارت و اجرای پروژهای عمرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی؛ این شرکت نخستین مجموعه دانش‌بنیان و دارای دانش فنی در زمینه تولید همزمان برق و سیمان سبز بوده و برای نخستین‌بار در دنیا توانسته است از ضایعات نیشکر، سیمان های با فناوری بالا (Hi-Tech) تولید و ایران را به صاحب امتیاز این دانش فنی در دنیا تبدیل کند.

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار تصریح کرد: این شرکت دانش‌بنیان توانسته تاییدیه‌های مرکز پژوهش‌های صنعتی، بنیاد ملی نخبگان، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، کانون پتنت ایران، دانش بنیانی و سایر مجوزهای مربوطه را اخذ کند و در این راستا مفتخر به ۲ ثبت اختراع داخلی و یک ثبت اختراع بینالمللی در اداره اختراع آمریکا (US Patent) و گرنت اختراع شده است که بر همین اساس برای محصولاتش دارای حق انحصاری در کشور و دنیا است.

آبروِش ادامه داد: آنطور که مدیران این شرکت عنوان کرده‌اند، سیمان‌های تولیدی آن‌ها علاوه بر مزایای زیست محیطی و مدیریت کارآمد انواع پسماند، مشخصات فنی نظیر مقاومت‌های فشاری، خمشی و کششی، دوام و مقاومت شیمیایی و مقاومت حرارتی بالاتری را نسبت به سیمان پرتلند ارائه می‌کنند، به طوری که بتن تولید شده از سیمان‌های ذکر شده در رده‌های پرمقاومت، فوق پرمقاومت و عملکرد شیمیایی و دوام بالا و مقاومت در برابر آتش سوزی و حرارت، دسته‌بندی می‌شوند.

وی افزود: مدیریت انواع پسماندهای ساختمانی، شهری، صنعتی، معدنی، کشاورزی، فاضلاب و سایر موارد مرتبط و همچنین تولید زغال و کربن فعال از ضایعات نیز از دیگر خدمات این شرکت دانش بنیان است که به دلیل وجود تیمی متخصص، می‌تواند خدمات مشاوره، طراحی، نظارت و اجرای پروژهای عمرانی را به کارفرمایان ارئه کند.

دانشگاه بین‌اللمللی چابهار در منطقه آزاد و حوزه سواحل مکُران جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده است.

کد خبر 1633555

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد سیمان دانشگاه بین دانش بنیان شرکت دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی