Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا محمدقاسمی گفت: برای اولین بار پس از سال‌ها پیگیری مجوز راه‌اندازی آموزشکده فنی‌وحرفه‌ای شهرستان چابهار از وزات علوم صادر و از اول مهر دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا محمدقاسمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به نقش مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بحث اشتغالزایی در جامعه بیان کرد: بخش زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به جهت توانمندی و مهارت آموزی، جذب کار می‌شوند و برای اولین بار پس از سال ها پیگیری مجوز راه اندازی آموزشکده فنی و حرفه ای شهرستان چابهار صادر و از اول مهر دانشجو می پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هنرجویان هنرستانی که در دانشگاه  فنی و حرفه ای استان مشغول به تحصیل هستند فاصله ۷۰۰ تا ۹۰۰ کیلومتر به زاهدان و زابل را طی می کردند تا بتوانند در آموزشکده های فنی و حرفه ای وابسته به دانشگاه تحصیل کنند.

وی دامه داد: جهت رفاه حال هنرجویان هنرستانی در شهرهای جنوبی استان آموزشکده فنی حرفه ای در شهرستان چابهار راه اندازی شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مستقل از اداره کل فنی و حرفه ای است و این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و دروس آکادمیک و دانشگاهی تدریس می کند اما اداره کل فنی و حرفه ای زیر نظر اداره کار و بخش آموزش آن به صورت دوره ای برگزار می شود.

وی گفت: در حال حاضر چهارهزار دانشجو در سراسر استان در پنج آموزشکده فنی و حرفه ای در حال تدریس هستند و آموزشکده فنی و حرفه ای چابهار از ابتدای مهر دانشجو می پذیرد و در آینده ای نزدیک در شهرستان ایرانشهر هم راه اندازی خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه بیشتر پذیرش هنرجویان ما از جنوب استان هستند اذعان کرد: با پیگیری وزارت علوم مجوز راه اندازی دانشکده در جنوب استان گرفته شد تا دیگر هنرجویان ۷۰۰ کیلومتر به مرکز استان برای تحصیل نیایند.

محمدقاسمی با اشاره به تجهیز این آموزشکده عنوان کرد: این دانشکده برای آموزش مهارت های فنی در کنار ارتقای فرهنگ منطقه گام بر می دارد پس همت و مشارکت خیرین و مسئولین شهرستانی می طلبد تا با تعامل و همکاری لازم در جهت راه اندازی و تجهیز کارگاه های این آموزشکده همراهی کنند تا آرزوی دیرینه هنرجویان هنرستان که پس از سالها محقق شده بتوانند از این فضا بهره کافی را ببرند.

وی گفت: از چهاردهم لغایت ۲۱ تیرماه جاری ثبت نام آزمون سراسری که توسط سازمان سنجش در رشته های فنی در مقطع کاردانی، کارشناسی و بدون آزمون و با آزمون ثبت نام می شود و آزمون در چهارم شهریور ماه جاری برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان با اشاره به ویژگی ها و مزایای تحصیل در آموزشکده های وابسته در این دانشگاه افزود: آموزش همزمان علم و مهارت با هم است و ۷۰ درصد درس های عملی ۳۰ درصد تئوری هستند و بیش از ۶۰ درصد دانشجویانی فارغ التحصیل جذب بازار کار می شوند.

وی با بیان اینکه تحصیل در دوره های روزانه رایگان و برای همه سنین فراهم است، ادامه داد: دانشگاه های فنی و حرفه ای از کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز برخوردار است و سالن های ورزشی، خوابگاه دانشجویی و سلف سرویس رایگان در اختیار دانشجویان می گذارد و همچنین هنرجویانی که علاقمند به دریافت وام دانشجویی هستند تعلق می گیرد.

محمدقاسمی با اشاره به فعالیت پنج آموزشکده در سطح استان خاطرنشان کرد: آموزشکده باهنر زاهدان و شماره ۲ در رشته برق و قدرت، سخت افزار، نرم افزار شبکه های کامپیوتر، معماری، عمران و دختران زاهدان با هزار دانشجو در رشته های انیمشین، گرافیک، طراحی دوخت، تربیت کودک، مدیریت خانواده و حسابداری مالی و همچنین ۲ آموزشکده پسران و دختران در شهرستان زابل مشغول تدریس هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای آموزشکده فنی راه اندازی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین المللی صادراتی اکسپو فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان است وغرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند که البته در این سه محور اتفاقات خوبی در استان رقم خورده است..

 شهرکی افزود: نمایشگاه بین المللی اکسپو از امروز تا ۱۲ اردیبهشت ماه با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور ایران اکسپو ۲۰۲۴ در تهران برگزار خواهد شد.
وی گفت: در این نمایشگاه هر یک از استان‌ها غرفه‌هایی برپا کردند که توانمندی‌های اقتصادی هر منطقه را نشان می‌دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار  با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش معدن بیش از هفت کارخانه با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در حال احداث است.
شهرکی با اشاره به اهمیت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ اذعان کرد: امیدواریم با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بتوانیم ظرفیت‌های موجود در استان را به خوبی به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

 

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا