Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهرام عین‌الهی روز شنبه با دعوت معین‌الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، دشتیاری، کنارک، زرآباد و قصرقند در مجلس شورای اسلامی در راستای بررسی شاخص‌های بهداشتی و درمانی، افزایش تعداد تخت‌های بیمارستانی، بررسی وضعیت بیمارستان‌ در دست احداث بخش پُلان و تعیین تکلیف ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار، بررسی علت فوت مادران باردار در بیمارستان چابهار، افزایش سهمیه نیروی انسانی و کادر پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و از همه مهمتر بررسی موضوع استقلال دانشگاه علوم پزشکی چابهار به این منطقه سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حل مشکل فاصله زیاد شاخص‌های حوزه سلامت، عزم راسخ و ورود جدی دولت برای ساخت بیمارستان بخش پُلان، اراده جدی برای ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار، رسیدگی به وضعیت بیمارستان‌های حوزه انتخابیه، استقلال دانشگاه علوم پزشکی چابهار، جلوگیری از مرگ و میر مادران باردار در بیمارستان امام علی (ع) چابهار، دقت در پایش ارائه آمار و ارقام دانشگاه‌های علوم پزشکی، افزایش تعداد تخت های بیمارستانی ازجمله مطالبات سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، دشتیاری، کنارک، زرآباد و قصرقند در مجلس شورای اسلامی از مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که در صحن علنی مجلس هم مطرح شد.

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، دشتیاری، کنارک، زرآباد و قصرقند در مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس از پاسخ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره عملکرد دولت برای حل مشکلات بخش سلامت در مناطق محروم قانع شد.

بهرام عین‌الهی  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در بدو ورود به استان سیستان و بلوچستان از مرکز درمانی و سوختگی و بیمارستان مادر و کودک، بیمارستان ۵۴٠ تختخوابی و سایر طرح‌های درمانی ایرانشهر بازدید کرد.

جواد سپاهی سرپرست فرمانداری ویژه چابهار و جمعی از مدیران منطقه مکُران، عین‌الهی را در این سفر همراهی می‌کنند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان چابهار منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار معین الدین سعیدی وزیر بهداشت ایرانشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان چابهار مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان چابهار منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار معین الدین سعیدی وزیر بهداشت ایرانشهر مجلس شورای اسلامی وزیر بهداشت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • مجلس از فردا وارد بررسی جداول بودجه می‌شود
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی