Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهرام عین‌الهی روز شنبه در جلسه شورای اداری چابهار اظهار داشت: اعتقاد داریم نیروهای مستعد در همه نقاط کشور وجود دارند و مردم با فرهنگ چابهار از این موضوع مستثنی نیستند و امیدواریم بتوانیم زمینه‌های شکوفایی این منطقه را ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: ایجاد زمینه شکوفایی منطقه زمانی رقم می‌خورد که بتوانیم در حوزه های بهداشت، درمان و خصوصا آموزش کارهای موثری انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دشمنان همواره به دنبال متوقف کردن روند پیشرفت کشورمان هستند بیان داشت: دشمنان ما، در ظاهر از حقوق بشر دم می‌زنند و کسی نیست سوال کند این چه نوع حقوق بشری است که بیماران کرونایی را از دریافت دارو محروم می‌کند.

وی تصریح کرد: وقتی بانک‌ها را تحریم کرده‌اند طبیعتا نمی‌توانیم دارو بخریم درواقع وقتی نتوانیم پول دارو را پرداخت کنیم یعنی آن٬ها دارو را هم برایمان تحریم کرده‌اند.

عین‌الهی افزود: دشمنان حتی به بیماران کرونایی کشور ما هم رحم نکردند و در تمام دوران کرونا این تحریم را ادامه دادند و این نشان دهنده این است که می٬خواهند به هر طریقی به مردم ما صدمه وارد کنند و این صدمات در مناطق محروم، بیشتر نمود پیدا می‌کند.

وی گفت: برنامه ما، تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت است که همکاران ما این برنامه را نوشتند و در این برنامه؛ عدالت حکم می٬کند با قدرت به تبعیض‌ها و مشکلات رسیدگی کنیم، بومی‌گزینی انجام شود و انشاالله در آینده نتیجه این برنامه‌ها را خواهیم دید، برای نخستین بار اقدامات ابتکاری در دستور کار قرار گرفته که بتوانیم شاهد یک بومی‌گزینی واقعی باشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه بومی‌گزینی واقعی، استانی و شهرستانی است گفت: وقتی حرف از بومی‌گزینی می‌زنیم یعنی باید این اتفاق در منطقه مورد نظر محقق شود.

وی تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم نیازهای مردم را رفع کنیم باید با استفاده از قانون انتقال اجباری نیروهایی را بفرستیم و نهایتا بعد از یکی دو سال به منطقه خود برمی‌گردد، باید نیروهایی آموزش دهیم که دلسوزانه برای منطقه خود کار کنند، البته باید شرایطی هم ایجاد کنیم که نیروهایی هم درصورت علاقه بتوانند بیایند و در این مناطق خدمت کنند.

وی با بیان اینکه باید میان افرادی که در مناطق محروم و افرادی که در مناطق غیرمحروم کار می‌کنند تفاوت وجود داشته باشد گفت: بنابراین، در  شورای حقوق و دستمزد در مناطق محروم سقف دستمزد را حذف کردیم تا نیروها بتوانند به میزان کارکردی که دارند حقوق و مزایا دریافت کنند و امیدواریم در این زمینه به وضعیت مطلوبی برسیم.

وی با تاکید بر لزوم پشتیبانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق محروم اظهار داشت: تاکید کردیم که دانشگاه علوم پزشکی چابهار به سرعت پیشرفت کند و به لحاظ نیروی انسانی و سایر کمک‌ها پشتیبانی شود و بایک برنامه‌ریزی صحیح می٬توانیم یک دانشگاه علوم پزشکی بسیار قدرتمند در چابهار داشته باشیم.

وزیر بهداشت عنوان کرد: برای نخستین بار دانشگاه علوم پزشکی واحد بین‌الملل را در چابهار ایجاد کردیم و علتش هم این بود که اعتقاد داشتیم می‌توانیم مناطق محروم را با رشدِ آموزش، برخوردار کنیم و درواقع یک شروع خوبی در چابهار بود و امیدواریم با اقدامات بعدی شاهد اتفاقات خوبی در این خطه از کشورمان باشیم.

وی با اشاره به پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار عنوان کرد: از معاونت توسعه وزارت بهداشت می‌خواهم که با تمامی توان این طرح را پیگیری و اجرا کنند و حتما سعی می‌کنیم این طرح را تا آخر دنبال کنیم، بقیه پروژه‌ها هم پیگیری خواهد شد و دستورات لازم را برای بسیاری از آن‌ها صادر کرده‌ایم.

عین‌الهی تصریح کرد: با توجه به شرایط منطقه، امیدواریم به سرعت، روند ایجاد رشته‌های مورد نظر پزشکی ایجاد شود و شاهد جذب دانشجو باشیم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی چابهار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی چابهار سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی چابهار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مناطق محروم وزیر بهداشت بومی گزینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • رئیس سازمان سنجش: داوطلبان متخلف بین یک تا ۱۰ سال از تحصیل محروم می شوند
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد